E-consult toekomst Stadsbouwhuis

We gaan beginnen met de participatie (voor de ontwikkeling van een) planontwikkeling voor het Energiepark en omgeving, een plan dat financieel èn maatschappelijk haalbaar is.

Voor de planontwikkeling is het Energiepark en omgeving opgedeeld in verschillende deelgebieden. In deze eerste fase van de participatie doen wij dit ook.

We starten met het Stadsbouwhuis.

Met deze nieuwsbrief zenden we je een link naar onze eerste online enquête, volledig gericht op de (her)ontwikkeling van het Stadsbouwhuis. Bekijk de mogelijke ontwikkelscenario’s en laat ons weten wat je vindt. We waarderen het zeer dat je de tijd neemt om deze vragenlijst in te vullen; het invullen neemt ongeveer 10 minutes in beslag. Aan het einde van de vragenlijst kun je eventuele opmerkingen, suggesties of vragen toevoegen.

De link naar de enquête over het Stadsbouwhuis: naar de vragenlijst

De uiterste invuldatum is donderdag 2 juli, dit in verband met de gemeentelijke besluitvormingsprocedure over een aanvraag om het Stadsbouwhuis de status van gemeentelijk monument te geven. Over een aantal weken ontvang je van ons het verslag van deze online enquête en een volgende online vragenlijst.

Help mee dat zoveel mogelijk bewoners hun zegje zeggen doen over het toekomstige Stadsbouwhuis en stuur de de link van deze enquête door aan buren, bekenden uit de wijk en andere  geïnteresseerden in Leiden.

Hartelijk dank voor je betrokkenheid en genomen moeite.

En, het vakblad voor gebiedsontwikkelaars, gebiedsontwikkeling.nu, publiceerde onlangs een artikel Hoofdrol voor bewoners bij herontwikkeling van het Energiepark in Leiden. Het is de moeite waard om te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *